Merk logo

Karat bij Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug)

De meubels van Karat bestaan uit kasten, stoelen en tafels. Het assortiment kenmerkt zich door modern, minimalistisch en strak design.

Image slide
Karat bij Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug)
Een duurzame meubelcollectie ontworpen met een modern en minimalistisch karakter

Karat wandmeubels bij Bakker Wonen

Ontdek de vele mogelijkheden van de moderne en strakke wandmeubelen van Karat. Door het gebruik van greeploos MDF zijn er veel mogelijkheden met de verschillende lakkleuren. Bovendien is het ook nog mogelijk om het in mat en hoogglans te verkrijgen.

Voor je woonkamer zijn er veel mogelijkheden wat betreft wandmeubelen waarmee Karat een passende en op maat gemaakte oplossing kan bieden. Wij helpen je graag met een gedegen advies in onze showroom in Bakker Wonen om jouw wandmeubel die bij jouw woonkamer past.

' Modern en puristische uitstraling'


Maak een afspraak

Compleet kastenprogramma

Het Karat kastenprogramma is zeer divers en bevat o.a. het volgende:

  • TV meubels
  • Dressoirs
  • Vitrinekasten
  • Opbergmeubels

Hiermee kunnen wij jou een compleet kastenprogramma op maat aanbieden bij Bakker Wonen. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, een mix van MDF, aluminium, gelakt glas, gepareld RVS en kunstof, krijgt elk Karat meubel een eigen uitstraling.

Loop gerust eens binnen bij ons en ontdek wat het Karat kastenprogramma voor jou kan betekenen.


Contact

Eettafels en stoelen

Karat heeft een ruim aanbod aan tafels met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De eettafels van Karat bij Bakker Wonen zijn op veel manieren naar jouw wens samen te stellen. Door gebruik te maken van duurzame materialen.

Met een groot aanbod van kleuren en materialen kunt u de tafels van Karat geheel afstemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften.


Contact