Bakker Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Banken bij Bakker Wonen

Wij verkopen banken in alle soorten en maten, zowel modern als klassiek. Stof of leder. Voor het maken van een opstelling van jouw interieur is het vinden van een balans tussen kleur, materiaal en stijl belangrijk.


Afspraak maken

Eethoeken bij Bakker Wonen

Op zoek naar een eettafel? Bij ons vindt u een uitgebreide collectie eetkamertafels in diverse woonstijlen en in verschillende materialen, afmetingen en kleuren. Laat u verrassen door onze mooie collectie tafels in Glanerbrug (Enschede)Neem contact op met ons

Salontafels bij Bakker Wonen

De salontafel is een centrale blikvanger in elke woonkamer! Bij Bakker Wonen vindt u diverse items voor elk interieur, van een glazen salontafel tot een landelijke salontafel. Komt u gerust eens een kijkje nemen bij ons in Glanerbrug (Enschede)!


Bekijk onze merken

Fauteuils bij Bakker Wonen

Een fauteuil wordt vaak in de woonkamer als extra zit plek bij de bank geplaatst. Bij ons vindt u een brede collectie in diverse stijlen en kleuren, allemaal even comfortabel! Laat u dan ook verrassen door onze brede collectie en de vele keuze mogelijkheden in Glanerbrug (Enschede).


Neem contact op met ons

Relaxfauteuils bij Bakker Wonen

Collectie relaxfauteuils van bekende merken als de Toekomst, Himolla en Hjort Knudsen. Bij ons vindt u een mooie collectie fauteuils waarvan de meeste modellen uit te breiden zijn met elektrische verstelbare opties. Heerlijk bijkomen en ontspannen in uw eigen relaxstoel!


Bekijk onze merken

Kasten bij Bakker Wonen

In onze collectie vindt u kasten met volop opbergmogelijkheden in diverse afmetingen, materialen en met lades of open vakken. Zo vindt u vast een kast of dressoir die perfect aansluit bij uw wensen en de rest van uw interieur.


Neem contact op met ons

Woonaccessoires bij Bakker Wonen

Met woonaccessoires als een paar kussens, een nieuw vloerkleed, fotolijstjes en leuke vazen geeft u uw woonkamer een compleet nieuwe look. Met woonaccessoires wordt uw huis direct een stuk gezelliger!kom inspiratie opdoen

De grote merken van Bakker Wonen

Bij Bakker Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Parade
Bonaparte
De Toekomst
A House of Happiness
Karat