Een dressoir in je inrichting? Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug) geeft advies

Een dressoir kan de smaakmaker zijn van een interieur. Eigenlijk mag het in geen enkel huis ontbreken.

Een dressoir is handig. Je kunt er van alles in opbergen, waardoor je de leefruimte opgeruimd en overzichtelijk houdt en toch alles bij de hand hebt als het nodig is.

Je kunt een dressoir kiezen dat helemaal in overeenstemming is met de rest van je interieur of je maakt van je dressoir de eyecatcher van je woonkamer. Bij Bakker Wonen hebben we dressoirs in verschillende stijlen, je vindt dus altijd het dressoir dat je zoekt.


Bekijk onze collectie dressoirs

Bij Bakker Wonen koop je een kast in de gewenste stijl


Wil je meer weten? Kom dan eens langs bij Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug). Wij kunnen je alles over kasten vertellen.

Het mooiste tv-meubel van heel Enschede (Glanerbrug) vind je bij ons

Een tv-meubel is niet alleen praktisch, maar deze mag ook best mooi zijn, want er wordt nog aardig wat tijd bij de televisie doorgebracht. Niet alleen om je lievelingsseries en -films te bekijken, maar ook om te gamen en vakantiefilms af te spelen.

Bij Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug) laten we je graag de verschillende mogelijkheden en stijlen laten zien. Door de juiste vragen te stellen, kunnen we je adviseren bij jouw keuze voor het juiste tv-meubel.

Wil je meer weten over tv-meubels en andere kasten in het assortiment van Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug), maak dan een afspraak.


Maak een afspraak

Toon je mooiste spullen in een vitrinekast van Bakker Wonen

Wil je een kast echt tot eyecatcher maken of moet het gewoon perfect in je inrichting passen? Bij Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug) vind je kasten in verschillende stijlen.

Kom eens een kijkje nemen bij ons in de showroom. We helpen je graag bij jouw keuze voor de beste kast.

Verrijk je interieur met een boekenkast van Bakker Wonen

Je boeken opbergen in een kast is heel handig. Maar een boekenkast kan ook een verrijking van je interieur zijn. Ben jij op zoek naar een pronkstuk om je boeken in op te bergen? Kom eens een kijkje nemen bij Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug).

We adviseren je graag over de kastruimte die jij nodig hebt. Onze kasten zijn er in verschillende soorten, maten en materialen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.


Bekijk onze collectie kasten

De grote merken van Bakker Wonen

Bij Bakker Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Parade
Bonaparte
De Toekomst
A House of Happiness
Karat