Merk logo

Meubels van Flits at Home bij Bakker Wonen in de regio Oldenzaal, Hengelo

De banken, fauteuils, eetkamers en kasten in de stijl van Flits at Home geven de sfeer in huis een boost. Met de warme tinten en natuurlijke materialen creëer je een prettige omgeving. Ontdek de stijl van Flits at Home bij Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug).

Image slide
Meubels die puur zijn bij Bakker Wonen
Ontdek de complete collectie in Enschede (Glanerbrug)

Banken en fauteuils

Puur is het woord dat de meubels van Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug) het best omschrijft. De afwerking bestaat uit de beste materialen. Hierdoor staat niets meer in de weg om te genieten. Met zo’n fauteuil of bank haal je een romantisch meubel in huis. Ontdek wat onze meubels doen voor jouw interieur!Maak een afspraak met Bakker Wonen

Eetkamers bij Bakker Wonen

Je eethoek moet tegen een stootje kunnen, maar toch stijlvol zijn. Die twee eigenschappen zijn de uitgangspunten voor de onze eetkamers. Stevig hout in een warme tint zorgt voor een landelijke uitstraling die niet meer stuk kan.

Stijlvol opbergen met onze kasten

De kasten van Bakker Wonen zijn iconen in je interieur. Met een robuust uiterlijk en gedetailleerde afwerking zijn ze een aanwinst in iedere kamer. Ook de boekenkasten en dressoirs zijn hoekstenen waar je je interieur omheen kunt bouwen.

Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug), voor jouw meubels:

Banken

Eetkamers

Fauteuils

Kasten


Maak een afspraak