Merk logo

Flits Trend meubels kun je kopen bij Bakker Wonen in de regio Oldenzaal, Hengelo

Zijn stoer, urban en vintage de woorden die precies jouw interieur omschrijven? Dan is de Flits Trend meubellijn echt iets voor jou. Ontdek de betaalbare eetkamers, banken, fauteuils en kasten van Flits Trend bij Bakker Wonen in de regio Oldenzaal, Hengelo.

Image slide
Advies over robuuste meubels
Kom langs bij ons in de regio Oldenzaal, Hengelo
Maak een afspraak

Fauteuils en banken

Lekker zitten met uitstraling: dat doe je op een zitmeubel van Bakker Wonen. Ga je voor die gezellige warmte van een stoffen hoekbank?

Of kies je voor de vintage look van een leren fauteuil? Jij hebt het voor het zeggen. Alle samenstellingen zijn mogelijk. Ontdek de collectie bij Bakker Wonen in de regio Oldenzaal, Hengelo.


Maak een afspraak

Industriële kasten

In je interieur moet balans zijn. Zoek je nog naar de boekenkast of het dressoir dat jouw interieur helemaal af maakt? Als je houdt van robuust en een tikje industrieel, dan zijn de kasten uit de Flits Trendcollectie iets voor jou. Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en de voordelige prijs.


Neem contact op

Stoere eethoeken

Na een heerlijke maaltijd blijf je het liefst aan tafel om gezellig te kletsen. Met een de mooiste stoelen en tafels schep je jouw eigen gezellige eethoek. De warme uitstraling nodigt je uit om te gaan zitten en te genieten. Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug) laat je graag de verschillende opties binnen de Flits Trendcollectie zien. Kom gerust eens langs.


Neem contact op

Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug), voor jouw meubels:

Banken

Eetkamers

Fauteuils

Kasten


Maak een afspraak