Merk logo

Een relaxstoel uit de collectie van Studio Relax kun je kopen bij Bakker Wonen in de regio Oldenzaal, Hengelo

Een relaxfauteuil is heel persoonlijk. Daarom is het best een opgave om een relaxstoel te vinden die goed bij je past. Bij Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug) zorgen we daar graag voor! Met persoonlijk advies dat nét even verder gaat en geheel vrijblijvend is.

Even in de relax stand

Midden in het leven sta je. Je werkt, sport, reist en maakt tijd voor familie en vrienden. Dan is een moment van rust een must! Ga dagelijks even in de relax stand om daarna weer vol energie door te kunnen gaan.

Kom relaxed proef zitten bij Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug)!


Neem contact met ons op

Comfortabel zitten bij Bakker Wonen

Wat is het een goed gevoel om na een intensieve werkdag heerlijk tot rust te komen en te ontspannen. Het zitten in een relaxfauteuil moet je ervaren en samen met de beleving van het design en de technische hoogstandjes, krijg je het ultieme zit genot als resultaat.

Maak hiervoor een afspraak bij onze gespecialiseerde relaxadviseur.


Maak een afspraak

Maatwerk!

Relaxfauteuils zijn er in vele soorten en maten. Onze specialisten nemen graag de tijd om je te helpen bij het maken van de beste keuze. Zo weet je zeker dat je een fauteuil hebt die bij jou past. Dat is pas maatwerk dat nét iets verder gaat!

"Onze specialisten helpen je graag met het uitzoeken van de relaxfauteuil die het beste bij jou past."


welke stoel past bij jou?

Zitten, relaxen en weer opstaan

4 standen voor optimaal zitcomfort. Zitten, relaxen, liggen en een sta-op stand.

Zitten
Zitten is de actieve stand van de relaxfauteuil. De stand waarin je bijvoorbeeld lekker een boekje kunt lezen of televisie kijken.

Relaxen
Wil je wat meer ontspannen? Dan is de relax-stand ideaal. Deze leunt iets achterover. Vaak in combinatie met een voetensteun.

Liggen
Wil je echt volledig ontspannen? Dan kan je de fauteuil volledig achterover leggen. Samen met de ondersteuning van de voeten is dit ideaal om heerlijk te ontspannen of lekker naar muziek te luisteren.

Sta-op
De Sta-op stand zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt opstaan en weer gaan zitten.

Bakker Wonen heeft jouw persoonlijke relaxstoel

Iedereen wil comfortabel zitten, maar als het om relaxen gaat heeft iedereen andere wensen. Stel daarom zelf je ultieme relaxfauteuil samen. Je kunt kiezen uit meerdere maten van XS tot en met L, diverse poten o.a. kruispoot of schijfpoot, vele soorten bekleding; stof en leer die ook weer een groot kleurenpalet hebben. Ten slotte kun je kiezen uit meerdere soorten bediening en dat gaat van handmatig door middel van een gasveer tot volledig elektrisch.

Bij Bakker Wonen in Enschede (Glanerbrug) helpen we je graag om tot een passende keuze te komen!


Neem contact met ons op