Bakker Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Image slide
Bakker Wonen
Voor al jouw woonwensen
Maak een afspraak
Image slide
Image slide

Bakker Wonen neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Bakker Wonen helpt je graag. Op 4000 m2 vind je in onze winkel een mooie collectie meubelen voor iedere smaak, van modern tot lifestyle en klassiek. Een interieurwinkel gevestigd aan de Gronausestraat in Glanerbrug (Enschede) gespecialiseerd in meubelen, raambekleding, vloerbedekking, pvc en zitcomfort.

Alles onder 1 dak!

Onze 1ste etage is ook met een lift gemakkelijk te bereiken.


Maak een afspraak

De historie van Bakker Wonen

Dhr. Koop Bakker startte in 1923 met de verkoop van tafels en stoelen aan de Tolstraat in Glanerbrug (Enschede) en hij bezorgde deze dan met zijn bakfiets bij de klanten.

Na enkele jaren verhuisde hij naar de Gronausestraat waar hij een oud confectiebedrijf met grond had opgekocht, dit sloopte hij volledig en bouwde er een nieuwe woonwinkel op.

Begin jaren vijftig nam zoon Willem de zaak over en deze is in 1975 weer overgenomen door dochter Diny en haar man Bertus.

Na een paar flinke verbouwingen is Bakker Wonen nu een winkel van 4000 m2 die inmiddels alweer 20 jaar gerund wordt door Jan Willem en Erica. Zij vormen daarmee de vierde generatie.c


Neem contact op met Bakker Wonen

De grote merken van Bakker Wonen

Bij Bakker Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Parade
Bonaparte
De Toekomst
A House of Happiness
Karat